Welkom

Welkom bij Complete Dynamics - Master editie.

Het Complete Dynamics programma  biedt u de ultieme ervaring in het lezen en bestuderen per computer van het Complete Repertory. Onder professionale homeopaten is het Complete Repertory wereldwijd geroemd om zijn volledigheid, nauwkeurigheid en de hoeveelheid erin verwerkte oorspronkelijke bronnen van informatie.

Het programma is beschikbaar voor Apple macOS ®, Microsoft Windows ®, Linux ®, Apple iOS ®, Android ®.

Met de Master editie kunt u:
- Het gehele Complete Repertory lezen en bestuderen, in meerdere talen.
- Patienten dossiers beheren.
- Analyses uitvoeren.
- Materia Medica boeken lezen.
- Gebruik veel functies, die exclusief gemaakt zijn voor de meer ervaren en veeleisende professionele homeopaat.

Deze pagina's zijn bedoeld om u wegwijs te maken in het programma.
We raden u aan te beginnen met het onderdeel Aan de slag, dat een overzicht geeft van de verschillende mogelijkheden.

We hopen oprecht dat Complete Dynamics een verrijking zal zijn voor uw  homeopathische leven, of u nu een praktijkhouder bent,  student, docent of onderzoeker.

Het Complete Dynamics ontwikkel team: