Complete Dynamics - Ondersteuning

Kan ik Complete Dynamics op meer dan 1 computer gebruiken?

Ja. We moeten u een Licentie Sleutel sturen voor iedere computer.

Webshop abonnement licenties

De informatie op deze pagina is alleen van toepassing op abonnement licenties die zijn aangeschaft in onze webshop.
Heeft u uw licentie bij een plaatselijke wederverkoper gekocht, neem dan a.u.b. contact op met deze verkoper.
De iPad App wordt verkocht door Apple in hun App Store en is geen abonnement licentie.

Uw licentie op meerdere computers

U mag uw Complete Dynamics licentie op meerdere van uw computers gebruiken.
Na aankoop van een licentie, kunnen we u extra licenties sturen voor uw andere computer(s).
Hiervoor hebben we het Licentienummer nodig van de andere computer(s).

Download en installeer Complete Dynamics op uw andere computer, start het programma en open het licentieventster met menu optie Help / Gebruiker en licentie.
U vindt het Licentienummer onderin dit venster, zie afbeelding hieronder.
Stuur ons het Licentienummer en we sturen u een email met extra licentiegegevens.
U kunt contact met ons opnemen middels menu optie Help / Algemene reacties.

Er gelden wel een paar beperkingen. U mag uw licentie gebruiken op:
- een computer in uw praktijk,
- een computer thuis,
- een laptop.
Als uw situatie anders is, neem dan even contact met ons op en we zoeken een passende oplossing.
Uw licentie is persoonlijk en mag alleen gebruikt worden door uzelf, uw personeel, of familieleden die voor u werken.
In het geval dat een computer gebruikt wordt door meer dan een arts/therapeut, is een aparte licentie vereist.

Merk op dat licenties voor de iPad App onafhankelijk zijn van ons webshop licentiemechanisme voor desktop of laptop computers. Dit wordt afgedwongen door Apple en is buiten onze controle.

Onderstaande afbeelding toont een voorbeeld van de Gebruiker en licentie informatie, in dit voorbeeld is het Licentienummer 462748.
Dit nummer is anders voor iedere computer.