Complete Dynamics - Ondersteuning

Kan ik Complete Dynamics op meer dan 1 computer gebruiken?

Ja. We moeten u een Licentie Sleutel sturen voor iedere computer.

Webshop abonnement licenties

De informatie op deze pagina is alleen van toepassing op abonnement licenties die zijn aangeschaft in onze webshop.
Heeft u uw licentie bij een plaatselijke wederverkoper gekocht, neem dan a.u.b. contact op met deze verkoper.
De iOS App wordt verkocht door Apple in hun App Store en is geen abonnement licentie.

Uw licentie op meerdere computers

U mag uw Complete Dynamics licentie op meerdere van uw computers gebruiken, mits u deze voor uzelf gebruikt.
Na aankoop van een licentie, kunnen we u extra Licentiesleutels sturen voor uw andere computer(s).

Download en installeer Complete Dynamics op het andere apparaat en registreer met precies dezelfde naam en emailadres.
U ontvangt dan automatisch hulp om dit apparaat aan uw licentie toe te voegen.

Er gelden wel een paar beperkingen. U mag uw licentie gebruiken op:
- een computer in uw praktijk,
- een computer thuis,
- een laptop,
- een tablet en/of een telefoon.
Als uw situatie anders is, neem dan even contact met ons op en we zoeken een passende oplossing.
Uw licentie is persoonlijk en mag alleen gebruikt worden door uzelf, uw personeel, of familieleden die voor u werken.

In het geval dat een computer gebruikt wordt door meer dan een arts/therapeut, is een aparte licentie vereist.

Merk op dat licenties voor de iOS App onafhankelijk zijn van ons webshop licentiemechanisme voor desktop of laptop computers. Dit wordt afgedwongen door Apple en is buiten onze controle.