Complete Dynamics - Ondersteuning

Hoe weet ik of ik de laatste versie van het programma heb?

Dit wordt bij het starten automatisch gecontroleerd als u verbonden bent met internet.

Wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt u gewaarschuwd met een schermpje:

Klik op de OK knop en de download van de nieuwe software zal beginnen. Tijdens het downloaden kunt u gewoon doorwerken.
Wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is, is het verstandig om deze te installeren. We voegen regelmatig nieuwe functies to en verbeteren het product!

Als uw computer NIET verbonden is met internet, kunt u de meest recente versie controleren op een computer die wel internet verbinding heeft.
Ga naar onze website http://www.completedynamics.com en controleer het versienummer in het onderdeel Downloads van de website.