Complete Dynamics - Ondersteuning

Waar wordt mijn Casus informatie opgeslagen?

Casus bestanden worden bewaard op de harde schijf van uw computer.

Er wordt geen informatie over uw patiënten opgeslagen op internet.

Alle casussen zijn opgeslagen in een enkel bestand, met de naam cases.rep.
Dit bestand is gecodeerd, zodat alle informatie niet leesbaar is voor anderen.
Als u wilt, kunt u dit bestand van een computer naar een andere kopiëren. Zorg dan wel dat Complete Dynamics op dat moment niet actief is op de computer.

Op Apple macOS, is dit bestand opgeslagen in een map binnen uw persoonlijk map, met de naam Bibliotheek/Application Support/CompleteDynamics.

Op Windows, vindt u het bestand in de map C:\Users\UW-NAAM\AppData\Local\MorvanHills\CompleteDynamics, where UW-NAAM vervangen moet worden door uw naam op de computer.

Als u de AppData map niet kunt vinden, is dat waarschijnlijk omdat het een zogenaamde verborgen map is.
Om verborgen mappen te laten zien, kunt u een instelling in het Control panel veranderen, in het onderdeel Folder options.

Op Linux, vindt u het bestand in een map binnen uw persoonlijke map, met de naam .local/share/data/MorvanHills/CompleteDynamics.

Reservekopieën

Binnen de CompleteDynamics map, bevindt zich een map met de naam backups.
Een keer per dag probeert Complete Dynamics een reservekopie te maken in deze map.
Dagelijkse reservekopieën worden bewaard voor de laatste 30 dagen, 1 per maand voor het afgelopen jaar.

Het komt af en toe voor dat een Microsoft Windows crash, of geforceerd afsluiten van Microsoft Windows, een beschadigd cases.rep bestand achterlaat. Start u Complete Dynamics, dan kunt u een foutmelding krijgen als 'Kan casus database niet openen'.
In het geval u terug moet vallen op een van de reservekopieën, kopieer die dan naar de CompleteDynamics map en verander de naam in cases.rep. (Verander eerst de naam van het oude cases.rep bestand.) Start dan Complete Dynamics opnieuw op.