Complete Dynamics - Ondersteuning

Ik heb problemen met installeren onder Windows. Wat moet ik nu doen?

Dit is altijd een Windows probleem.

Sommige klanten hebben problemen gemeld bij het installeren onder Windows.
Deze problemen hebben niets te maken met Complete Dynamics, dit zijn gewoon 'normale' Windows problemen.

Hieronder een paar gangbare Windows installatie problemen:

Als het bovenstaande uw installatieprobleem niet oplost, probeer dan het volgende:

1. Deïnstalleren
    Als Complete Dynamics al geïnstalleerd is, of gedeeltelijk geïnstalleerd, verwijder het dan in het Control Panel - Add or remove programs - Kies Complete Dynamics en klik op de Remove knop.
    Deïnstalleren verwijdert NIET uw eventueel eerder opgeslagen casussen en analyses.
  2. Start up computer opnieuw op
  3. Downloaden
    Download het nieuwste installatiebestand van de website www.completedynamics.com, onderdeel Downloads.
    Meestal is het voldoende om op de Download knop te drukken, het downloaden start dan vanzelf. Als dit niet lukt, klik dan met de rechtermuisknop op de knop Windows Download en kies Doel opslaan als...
  4. Controleren
    Controleer het gedownloade bestand, de naam moet CompleteDynamics-24.10-Windows.msi zijn, de grootte 835,228,160 bytes.
    U kunt de grootte van het bestand controleren door er met de rechter muisknop op te klikken, en dan te kiezen voor Eigenschappen.... Een venster opent met gedetailleerd informatie over het bestand.
  5. Installeren
    Dubbelklik op het gedownloade bestand, hiermee start u het installatieprogramma. Volg nu de verdere instructies op.

Dit zou moeten resulteren in een goed werkende installatie.