Complete Dynamics - Støtte

Jeg har problemer med å installere på Windows-datamaskinen min. Hva skal jeg gjøre?

Dette er alltid et Windows-problem.

Noen har rapportert om problemer med installasjonen under Windows.
Disse problemene har ingenting å gjøre med Complete Dynamics, dette er bare "normale" Windows-problemer.

Noen vanlige Windows-installasjonsproblemer:

Hvis ovennevnte ikke løser installasjonsproblemet ditt, kan du gjøre følgende:

1. Avinstaller
    Hvis programmet allerede er installert, eller delvis installert, avinstaller programmet med Kontrollpanel- Legg til eller fjern programmer - Velg Complete Dynamics og klikk deretter på knappen Fjern.
    Avinstallering vil IKKE fjerne noen saker og analyser som du har lagret med Practitioner Edition.
  2. Start datamaskinen på nytt
  3. Last ned
    Last ned den nyeste installasjonsfilen fra nettstedet www.completedynamics.com, seksjonen Downloads.
    Normalt vil du laste ned installasjonsfilen ved å klikke på knappen Download. Hvis dette mislykkes, høyreklikker du på Windows-knappen Last ned og velger Lagre mål som...
  4. Sjekk
    Sjekk filen, navnet skal være CompleteDynamics-24.12-Windows.msi, størrelsen 838,191,104 byte.
    Du kan kontrollere filstørrelsen ved å høyreklikke på filen og deretter velge Properties. En dialogboks åpnes med detaljert filinformasjon.
  5. Installere
    Dobbeltklikk på den nedlastede filen, dette vil starte installasjonsprogrammet. Bare følg instruksjonene.

Dette skal resultere i en velfungerende installasjon.