Ondersteuning

Hoe krijg ik ondersteuning?

Als gebruiker van Complete Dynamics krijgt u gratis ondersteuning. Zelfs voor de gratis Browser Editie!
en paar beperkingen:

Als uw vraag hieronder niet vermeld staat, kunt u uw vraag stellen via ons ondersteuningsformulier, klik hier.

Veel Gestelde Vragen

Hoe registreer ik mijzelf als gebruiker?
Vul de Gebruiker en Licentie informatie in. Lees meer
Hoe weet ik of ik de laatste versie van het programma heb?
Dit wordt bij het starten automatisch gecontroleerd als u verbonden bent met internet. Lees meer
Ik heb problemen met installeren onder Windows. Wat moet ik nu doen?
Dit is altijd een Windows probleem. Lees meer
Hoe kan ik een licentie kopen voor de Praktijk Editie?
U kunt een licentie kopen in onze WebWinkel. Lees meer
Kan ik Complete Dynamics op meer dan 1 computer gebruiken?
Ja. We moeten u een Licentie Sleutel sturen voor iedere computer. Lees meer
Waarom is mijn computer zo langzaam als ik Complete Dynamics gebruik?
Waarschijnlijk is uw computer te oud. Lees meer
Kan ik nog steeds bij mijn opgeslagen casus informatie als mijn licentie verlopen is?
Ja. Lees meer
Waar wordt mijn Casus informatie opgeslagen?
Casus bestanden worden bewaard op de harde schijf van uw computer. Lees meer
Hoe kopieer ik casussen naar mijn iPad?
Met de Casus Delen optie. Lees meer
Hoe kopieer ik casussen naar mijn Android telefoon of tablet?
Met de Casus Delen optie, en een SD geheugenkaart om bestanden te kopiƫren. Lees meer
Waarom zijn er geen Klemborden in de Analyse module?
Er is een beter alternatief. Lees meer